ΚΙΝΗΤΙΚΟ

Όπου κι αν βρίσκεσαι, σκάβε βαθιά. Κάτω είναι η πηγή. Άσε τους σκοταδιστές να φωνάζουν πως «κάτω είναι η κόλαση»...Ο κόσμος μπορεί να είναι όσο θέλει σκοτεινός, όμως αρκεί να παρεμβάλουμε ένα κομμάτι ελληνικής ζωής, για να φωτιστεί αμέσως άπλετα. (Φρίντριχ Νίτσε). Οι απόψεις που παρατίθενται με τη μορφή άρθρων, ανακοινώσεων ή σκέψεων εκφράζουν καθαρά τον εκάστοτε γράφοντα και όχι αναγκαστικά τις απόψεις της κίνησης.

Επιστροφή: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η εκδήλωση των "Εν Δράσει" στις 12 Δεκεμβρίου 2014...

Κι επειδή η ψυχγωγία είναι πολιτισμός...
Διασκεδάσαμε ως Έλληνες στην εκδήλωση της κίνησής μας στις 12 Δεκεμβρίου...

Αθρόα η προσέλευσή των συναδέλφων στην εκδήλωση που διοργανώσαμε στο μεζεδοπωλείο "ΑΝΤΑΙΟΣ", το βράδυ της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου 2014 - ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.
Καθώς "όλοι οι καλοί χωράνε", οι απρόσμενα πολλές συμμετοχές της τελευταίας στιγμής, όχι μόνο δεν δημιούργησαν  κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή το φαγητό και το πρόγραμμα, κατά γενική ομολογία ήταν πολύ καλά, περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά, χορεύοντας και τραγουδώντας και με "δικά μας" ταλέντα, δημιουργώντας  έτσι μια πολύ ιδιαίτερη, δική μας βραδιά.


φωτορεπορτάζ εκδήλωσης
 
φωτορεπορτάζ εκδήλωσης

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όσους συναδέλφους συνταξιούχους και  εν ενεργεία συμμετείχαν στην αγορά των λαχνών με δώρα 5 συλλεκτικές μεταξοτυπίες του γνωστού ζωγράφου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, τον οποίο δημοσίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την σημαντική προσφορά του στην Κίνησή μας. Χωρίς αυτή την οικονομική στήριξη, η πλούσια δραστηριότητα που έχει αναπτύξει η Κίνησή μας θα ήταν αδύνατη.
Τους τυχερούς λαχνούς κατά σειρά  τράβηξαν οι συνάδελφοι: Παπαμάργαρης Θεοχάρης, Μπαλαούρας Μάκης, η εξαιρετική τραγουδίστρια του κέντρου Φραντσέσκα και οι μικροί τραγουδιστές που έκλεψαν τις καρδιές μας Παναγιώτης και Ρονάλντο.

Οι αριθμοί και οι τυχεροί κατά σειρά κλήρωσης είναι :
No. 7 Δασκαλοπούλου Μαρία, Νο. 68 Αλεξίου Δημοσθένης,  Νο. 185 Τσαγκαροπούλου Ελένη, Νο. 222 Παγώνη Μαρία και  Νο. 400 Γκοτσίνα Βάσω

Μέχρι την επόμενη εκδήλωσή μας που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ακόμα καλύτερη,
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου